Συσκευές & Αξεσουάρ
Bolognese sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
celery trimmed and cut into pieces (2 cm)80 g
-
garlic cloves2
-
carrot (approx. 170 g), cut into pieces (2 cm)1
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
olive oil50 g
-
pork mince (coarsely minced - see Tips)250 g
-
beef mince (coarsely minced - see Tips)250 g
-
fresh bay leaf1
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
dried oregano1 tbsp
-
red wine50 g
-
tomato paste100 - 150 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
fresh basil leaves only, for serving (optional)1 sprig
-
Parmesan cheese grated, for serving (optional)100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
512.8 mg
Πρωτεΐνη
32.5 g
Θερμίδες
2500 kJ /
597.5 kcal
Λιπαρά
45 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.5 g
Υδατάνθρακες
13.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTartare sauce
10 λεπτ.
Fermented beetroot dip
25ωρ.
Fresh tomato chutney
10 λεπτ.
Beurre blanc
15 λεπτ.
Red onion relish
50 λεπτ.
Mushroom pâté
1ωρ. 15 λεπτ.
Date and tamarind chutney
8ωρ. 50 λεπτ.
Quick herb paste
10 λεπτ.
Yoghurt dressing
10 λεπτ.
Pâtè with Riesling
3ωρ.
Baked pâté
3ωρ.
Habanero Butter
Καμία βαθμολογία