
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bolognese sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
celery trimmed and cut into pieces (2 cm)80 g
-
garlic cloves2
-
carrot (approx. 170 g), cut into pieces (2 cm)1
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
olive oil50 g
-
pork mince (coarsely minced - see Tips)250 g
-
beef mince (coarsely minced - see Tips)250 g
-
fresh bay leaf1
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
dried oregano1 tbsp
-
red wine50 g
-
tomato paste100 - 150 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
fresh basil leaves only, for serving (optional)1 sprig
-
Parmesan cheese grated, for serving (optional)100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
597.5 kcal /
2500 kJ
Πρωτεΐνη
32.5 g
Λιπαρά
45 g
Υδατάνθρακες
13.6 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.5 g
Νάτριο
512.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked artichoke dip
35 min
Layered Mexican dip
25 min
Traditional Worcestershire sauce
35 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min
Sage and black garlic butter
10 min
Zingy avocado and lime dip
10 min
Cucumber and mint raita
30 min
Hollandaise
15 min
Mango, ginger and chilli chutney
25 h 10 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
French dressing
5 min
Toum
15 min