
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dosa (Indian Rice and Lentil Crepes)
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 16ωρ.
4 portions
Υλικά
-
basmati rice9 oz
-
urad dal (black lentils), skinless, split2 ½ oz
-
chana dal (chickpeas), skinless, split1 ½ oz
-
fenugreek seeds (methi seeds)1 tsp
-
water divided, plus extra to sprinkle35 ½ oz
-
lemon juice1 oz
-
salt1 tsp
-
ghee1 ½ oz
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
0.6 mg
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1937.3 kJ /
463 kcal
Λιπαρά
14.8 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.3 g
Υδατάνθρακες
72 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fermentation with TM6
8 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVeggie Loaded Pasta Sauce
30 λεπτ.
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 λεπτ.
Vegetarian Japchae
45 λεπτ.
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30 λεπτ.
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1ωρ. 20 λεπτ.
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 λεπτ.
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Mushroom Risotto (TM6)
40 λεπτ.
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30 λεπτ.
Mushroom Herb Parboiled Rice
1ωρ.
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 λεπτ.
Spanish Rice
35 λεπτ.