Συσκευές & Αξεσουάρ
Pierogi (ostedumplings)
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
50 stykker
Υλικά
Ostefyll
-
vann500 g
-
potet skrelt og delt i biter (3 cm)600 g
-
løk, gul (ca. 1), delt i fire150 g
-
smør, saltet50 g
-
semulegryn2 ts
-
kvarg, 40% fett (se tips)500 g
-
havsalt etter smak1 ts
-
malt svart pepper etter smak1 ts
Deig
-
vann, varmt pluss ekstra til forsegling og koking250 g
-
egg1
-
druekjerneolje2 ss
-
hvetemel pluss ekstra til dryssing560 g
-
havsalt1 - 2 klype
Topping
-
smør, saltet delt i terninger120 g
-
løk i terninger, til pynt180 g
-
gressløk, fersk (προαιρετικό πεδίο) finhakket, til pynt
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 stykke
Νάτριο
91.3 mg
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
400 kJ /
95 kcal
Λιπαρά
4.5 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.8 g
Υδατάνθρακες
10 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Polsk mat: Middag og tilbehør
8 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPannekaker av kikerter
20min
Bønne- og kikertfalafler
Nessuna valutazione
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Nessuna valutazione
Vegansk burger
5h
Grønnsakscrumble med vegansk ost
Nessuna valutazione
Linsegrateng med aubergine og squash
Nessuna valutazione
Gresskarterte
Nessuna valutazione
Tortilla med Zucchini og falafel
Nessuna valutazione
Chilli con tempeh
Nessuna valutazione
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Nessuna valutazione
Sterk aubergine med bulgur
55min
Grønnsakskarri med blomkålcouscous
Nessuna valutazione