Millefeuille z kremem waniliowym

Millefeuille z kremem waniliowym

4.1 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 5ωρ.
4 porcje

Υλικά

Krem waniliowy
  • 500 g mleka w temp. pokojowej
  • 100 g cukru
  • 45 g mąki pszennej
  • 10 g skrobi ziemniaczanej
    10 g skrobi kukurydzianej
  • 100 g żółtek (z 5-6 jajek), w temp. pokojowej
  • 1 laska wanilii tylko ziarna (patrz wskazówka)
  • woda, schłodzona do studzenia kremu
  • kostki lodu do studzenia kremu
Ciasto francuskie
  • 200 g masła zamrożonego, pokrojonego na 1-2 cm kawałki
  • 200 g mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
  • 90 g wody, schłodzonej
  • 2 szczypty soli
Millefeuille
  • cukier puder do oprószenia

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 773.5 kcal / 3236.3 kJ
Πρωτεΐνη 13.7 g
Λιπαρά 48.5 g
Υδατάνθρακες 72.9 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 28.9 g
Νάτριο 91.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων