Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhubarb and ginger crème brûlée
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
piece fresh ginger2 cm
-
rhubarb cut into slices (1 cm)250 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle100 g
-
orange zest no white pith1 tsp
-
pouring (whipping) cream600 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolks7
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
35.8 mg
Πρωτεΐνη
3.8 g
Θερμίδες
1483.5 kJ /
354.6 kcal
Λιπαρά
31 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
18.4 g
Υδατάνθρακες
16.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Summer Harvest
14 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite chocolate and strawberry trifle
25ωρ.
Christmas tiramisu
24ωρ. 20 λεπτ.
Hot chocolate on a stick
1ωρ. 20 λεπτ.
Steamed white chocolate cheesecake
25ωρ. 20 λεπτ.
Banana coconut ice blocks
7ωρ. 15 λεπτ.
Caramel toffees
2ωρ.
Banana and raspberry soft serve
5 λεπτ.
Ube ice cream
12ωρ. 10 λεπτ.
Vegan tiramisu
3ωρ. 20 λεπτ.
Sherbet bags
4ωρ. 20 λεπτ.
Hazelnut meringue roulade
1ωρ. 30 λεπτ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.