
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhubarb and ginger crème brûlée
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
piece fresh ginger2 cm
-
rhubarb cut into slices (1 cm)250 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle100 g
-
orange zest no white pith1 tsp
-
pouring (whipping) cream600 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolks7
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
35.8 mg
Πρωτεΐνη
3.8 g
Θερμίδες
1483.5 kJ /
354.6 kcal
Λιπαρά
31 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
18.4 g
Υδατάνθρακες
16.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Summer Harvest
14 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMaple pecan ice cream
26ωρ. 30 λεπτ.
Rum baba
3ωρ.
Vegan custard
15 λεπτ.
Apple, pear and bay leaf cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 λεπτ.
"Viennetta" Vanilla ice cream
8ωρ. 50 λεπτ.
Chocolate mud muffins (gut health)
40 λεπτ.
Coconut and pistachio delight
1ωρ. 10 λεπτ.
Rava payasam
50 λεπτ.
Peanut butter and chocolate custard
15 λεπτ.
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 λεπτ.
Jam-filled sweet potato doughnuts
3ωρ. 10 λεπτ.