
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhubarb and ginger crème brûlée
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
piece fresh ginger2 cm
-
rhubarb cut into slices (1 cm)250 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle100 g
-
orange zest no white pith1 tsp
-
pouring (whipping) cream600 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolks7
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
354.6 kcal /
1483.5 kJ
Πρωτεΐνη
3.8 g
Λιπαρά
31 g
Υδατάνθρακες
16.8 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
18.4 g
Νάτριο
35.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Summer Harvest
14 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPears in orange syrup
45 λεπτ.
Better-for-you custard
15 λεπτ.
Chocolate ripple cheesecake towers
40 λεπτ.
Honeycomb ice cream slice
4ωρ. 10 λεπτ.
Runny custard
15 λεπτ.
Cheesecakes in jars
4ωρ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.
Floating islands
1ωρ.
Summer ice cream cake
4ωρ. 50 λεπτ.
Haupia Pie
3ωρ.
Panna cotta
6ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate pudding
6ωρ. 30 λεπτ.