Raviolis pékinois au porc, champignons noirs et poireaux

Raviolis pékinois au porc, champignons noirs et poireaux

4.5 55 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de champignons noirs déshydratés
    30 g
  • d'échine de porc, désossée en dés de 2 cm
    250 g
  • de poireau en morceaux
    150 g
  • d'ail
    2 gousses
  • de gingembre frais
    2 cm
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • d'huile de sésame
    1 c. à soupe
  • de sauce de soja et un peu pour servir
    1 c. à soupe
  • de pâte à ravioli
    25 feuilles
  • d'huile de tournesol
    1 c. à soupe
  • d'eau
    500 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 323 kcal / 1353 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 15 g
Υδατάνθρακες 29 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων