Συσκευές & Αξεσουάρ
Italian Easter bread
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 50 λεπτ.
6 pieces
Υλικά
-
unsalted butter40 g
-
milk210 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
white sugar100 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt½ tsp
-
whole egg7
-
natural food colouring of choice
-
egg yolk beaten, to brush1
-
nib sugar to sprinkle (see Tips)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
305.5 mg
Πρωτεΐνη
19.4 g
Θερμίδες
2137.6 kJ /
509 kcal
Λιπαρά
15.9 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.2 g
Υδατάνθρακες
71.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButtermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Sub rolls
2 godz.
Spelt bread
26 godz.
Chia coconut bread
2 godz. 40 min
Almond tortillas
1 godz. 30 min
Gluten free loaves
2 godz. 15 min
Steamed tomato pesto pull apart bread
2 godz. 5 min
Pickled red onions
1 godz. 50 min
Corn tortillas
1 godz. 50 min
Gluten free focaccia bread
1 godz.
Teriyaki deli chicken
40 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min