Συσκευές & Αξεσουάρ
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
20 slices
Υλικά
-
pitted black olives80 g
-
dried figs halved80 g
-
walnut halves60 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
rye flour200 g
-
strong white bread flour450 g
-
water300 g
-
11 g dried instant yeastfresh yeast crumbled42 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
0.2 mg
Πρωτεΐνη
4.9 g
Θερμίδες
830.3 kJ /
198.5 kcal
Λιπαρά
7.6 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
28.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Home Comforts
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνStilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4h
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25min
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1h 45min
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50min
Crab Tart
2h 30min
Rainbow Flat Bread
50min
Quick Bread Rolls
45min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Creamy Feta Dip
5min
Pizza Mummy
1h 20min
Oatcakes
1h
Sausage Rolls
1h 10min