Rustic Olive, Fig and Walnut Bread

Rustic Olive, Fig and Walnut Bread

4.3 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
20 slices

Υλικά

  • pitted black olives
    80 g
  • dried figs halved
    80 g
  • walnut halves
    60 g
  • fresh rosemary leaves only
    2 sprigs
  • rye flour
    200 g
  • strong white bread flour
    450 g
  • water
    300 g
  • fresh yeast crumbled
    42 g
    11 g dried instant yeast
  • fine sea salt
    2 tsp
  • olive oil
    100 g

Διατροφή ανά 1 slice

Θερμίδες 198.5 kcal / 830.3 kJ
Πρωτεΐνη 4.9 g
Λιπαρά 7.6 g
Υδατάνθρακες 28.8 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 0.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων