
Συσκευές & Αξεσουάρ
Avocado with egg and salmon tartare
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
-
fresh dill leaves only2 stalks
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in pieces250 g
-
lemon juice freshly squeezed20 g
-
olive oil lemon flavoured5 g
-
dried red peppercorn1 tsp
-
salt½ tsp
-
avocados3
-
mixed sprouts30 g
-
white bread toasted6 slices
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
401.2 kcal /
1678.3 kJ
Πρωτεΐνη
19.2 g
Λιπαρά
26.3 g
Υδατάνθρακες
24.7 g
Φυτικές ίνες
8.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.2 g
Νάτριο
435.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Easy Easter
14 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνColeslaw
10 λεπτ.
Beetroot salad
10 λεπτ.
Quick rainbow salad
10 λεπτ.
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 λεπτ.
Russian beetroot salad
1ωρ. 10 λεπτ.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 λεπτ.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 λεπτ.
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 λεπτ.
Vegetable potato salad with chicken
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken galantine with dill yoghurt
3ωρ. 25 λεπτ.
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 λεπτ.
Spelt and chicken salad
1ωρ. 15 λεπτ.