Avocado with egg and salmon tartare

Avocado with egg and salmon tartare

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • eggs (53-63 g each) cold
    6
  • water to fill to 1 l mark
  • fresh dill leaves only
    2 stalks
  • salmon fillets, skinless, sushi quality cut in pieces
    250 g
  • lemon juice freshly squeezed
    20 g
  • olive oil lemon flavoured
    5 g
    5 g olive oil
  • dried red peppercorn
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • avocados
    3
  • mixed sprouts
    30 g
  • white bread toasted
    6 slices

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 401.2 kcal / 1678.3 kJ
Πρωτεΐνη 19.2 g
Λιπαρά 26.3 g
Υδατάνθρακες 24.7 g
Φυτικές ίνες 8.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.2 g
Νάτριο 435.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων