
Συσκευές & Αξεσουάρ
Avocado with egg and salmon tartare
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
-
fresh dill leaves only2 stalks
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in pieces250 g
-
lemon juice freshly squeezed20 g
-
olive oil lemon flavoured5 g
-
dried red peppercorn1 tsp
-
salt½ tsp
-
avocados3
-
mixed sprouts30 g
-
white bread toasted6 slices
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
401.2 kcal /
1678.3 kJ
Πρωτεΐνη
19.2 g
Λιπαρά
26.3 g
Υδατάνθρακες
24.7 g
Φυτικές ίνες
8.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.2 g
Νάτριο
435.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Easy Easter
14 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRussian beetroot salad
1ωρ. 10 λεπτ.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 λεπτ.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 λεπτ.
Vegetable potato salad with chicken
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken galantine with dill yoghurt
3ωρ. 25 λεπτ.
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 λεπτ.
Spelt and chicken salad
1ωρ. 15 λεπτ.
Sicilian Prawn Salad
40 λεπτ.
Potato fritter burgers with spinach
35 λεπτ.
Lemon grass beef salad
30 λεπτ.
Sushi donuts
50 λεπτ.
Prawn croquettes (croquetas de gambas)
9ωρ. 10 λεπτ.