Eggs with herb sauce and Easter biscuits

Eggs with herb sauce and Easter biscuits

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Eggs
  • eggs (53-63 g each) cold
    6
  • water to fill to 1 l mark
Easter cookies
  • cream, 30-40% fat
    100 g
  • flour plus extra for flouring
    100 g
  • baking powder
    ½ tsp
  • cumin seeds
    ½ tsp
  • salt
    ½ tsp
Herb sauce
  • parsley (approx. 20 g), leaves only
    1 bunch
  • fresh chives (approx. 10 g), cut in rings
    1 bunch
  • crème fraîche, 15% fat
    200 g
  • milk
    30 g
  • lemon juice freshly squeezed
    20 g
  • agave syrup
    10 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • caviar
    6 tsp
    6 tsp lumpfish roe
  • fresh cress
    6 tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 177.8 kcal / 744 kJ
Πρωτεΐνη 8.3 g
Λιπαρά 13.2 g
Υδατάνθρακες 6.8 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.3 g
Νάτριο 258.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων