
Συσκευές & Αξεσουάρ
Überbackene Porreesuppe mit Cheddar
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 Portionen
Υλικά
-
Cheddar in Stücken120 g
-
Porree in Ringen (ca. 1 cm)400 g
-
Butter30 g
-
Olivenöl20 g
-
Kartoffeln in Würfeln (ca. 2 cm)100 g
-
Wasser700 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Baguette (ca. 1 cm)12 Scheiben
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
303 kcal /
1269 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
31 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
632 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Kalt draußen?
29 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRadieschensuppe mit Kressenockerl
35 min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
1 godz.
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40 min
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1 godz. 10 min
Cremige Möhren-Linsensuppe
35 min
Fixes Tomaten-Süppchen
15 min
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45 min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 min
Zucchini-Hackfleisch-Eintopf
55 min
Risoni-Gemüse-Suppe mit Hähnchen
45 min
Rauchiger Bohneneintopf
30 min
Tortellini-Tomatensuppe
45 min