Überbackene Porreesuppe mit Cheddar

Überbackene Porreesuppe mit Cheddar

4.2 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 Portionen

Υλικά

  • Cheddar in Stücken
    120 g
  • Porree in Ringen (ca. 1 cm)
    400 g
  • Butter
    30 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Kartoffeln in Würfeln (ca. 2 cm)
    100 g
  • Wasser
    700 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Baguette (ca. 1 cm)
    12 Scheiben

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 303 kcal / 1269 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 31 g
Φυτικές ίνες 3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 632 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων