Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon

Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon

4.3 152 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • d'huile d'olive et un filet pour la finition
    2 c. à soupe
  • de boulgour
    250 g
  • d'eau
    600 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • de petits pois frais écossés
    300 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de jambon en cubes
    150 g
  • de ricotta émiettée
    100 g
  • botte de ciboulette fraîche ciselée
    ½

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 436 kcal / 1828 kJ
Πρωτεΐνη 23 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 51 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων