
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pizza Napoletana
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ.
2 Stück
Υλικά
-
Wasser350 g
-
Hefe (erbsengroß)1 g
-
Pizzamehl Type 00 und etwas mehr zum Bestäuben500 g
-
Salz2 ¾ TL
-
Tomaten in Stücken300 g
-
Olivenöl20 g
-
Pfeffer½ TL
-
Oregano, getrocknet (προαιρετικό πεδίο)1 TL
-
Büffel-Mozzarella (à 125 g), abgetropft, in Scheiben (5 mm)2 Kugeln
-
Basilikum abgezupft, zerzupft½ Bund
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
1342 kcal /
5614 kJ
Πρωτεΐνη
66 g
Λιπαρά
45 g
Υδατάνθρακες
185 g
Φυτικές ίνες
29.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Νάτριο
3629 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Das Backbuch
128 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLangos
1ωρ. 55 λεπτ.
Käsestangerl
35 λεπτ.
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1ωρ.
Pizza Wraps
1ωρ. 15 λεπτ.
Bauernpizza
1ωρ. 40 λεπτ.
Flammkuchenschnecken am Stiel
1ωρ. 50 λεπτ.
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1ωρ. 35 λεπτ.
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17ωρ.
Schnelle Thunfisch-Pizza
1ωρ.
Grammelpogatscherl
1ωρ. 10 λεπτ.
Hot Dog Muffin Style
2ωρ.
Blitz-Pizza
40 λεπτ.