
Συσκευές & Αξεσουάρ
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Προετοιμασία 1ωρ. 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Jerusalem artichokes peeled, cut in pieces (1 cm)500 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whole milk400 g
-
water250 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
truffle oil for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
246 kcal /
1030 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
929 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Calendar 2022
12 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGazpacho
1ωρ. 15 λεπτ.
Creamy mushroom soup
20 λεπτ.
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1ωρ. 40 λεπτ.
Mexican Chicken Soup
40 λεπτ.
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 λεπτ.
Carrot and Ginger Soup
5 λεπτ.
Reuben's Stew
5 λεπτ.
Ravioli Broth with Beef
30 λεπτ.
Vegan Oyster Mushroom Soup
Καμία βαθμολογία
Curried Parsnip and Apple Soup
30 λεπτ.
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
1ωρ. 30 λεπτ.
Sweet Potato and Courgette Soup
25 λεπτ.