
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 25 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Ginger Crumb and Panna Cotta
-
ginger biscuits (eg. Ginger Nut)80 g
-
whipping cream250 g
-
plain yoghurt250 g
-
caster sugar60 g
-
gelatine leaves4
-
water for soaking
-
vanilla pod1
-
neutral oil (e.g. sunflower oil, peanut oil), for greasing
Rhubarb Compote
-
orange thin peelings of skin and juice1
-
rhubarb cut in pieces (2 cm)250 g
-
caster sugar50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
323 kcal /
1353 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
33 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Νάτριο
117 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Calendar 2022
12 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite Chocolate Cheesecake
16ωρ.
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3ωρ. 20 λεπτ.
Polish Doughnuts (Pączki)
1ωρ. 20 λεπτ.
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2ωρ. 15 λεπτ.
Strawberry Bavarois
6ωρ.
Pistachio and White Chocolate Cookies
50 λεπτ.
Apple Crumble with Vanilla Cashew Ice Cream
1ωρ.
Berry Mousse
4ωρ. 50 λεπτ.
Bakewell Tart
1ωρ. 50 λεπτ.
Pistachio and Almond Gelatos
8ωρ. 30 λεπτ.
Sabayon (Zabaglione)
15 λεπτ.
Pistachio Ice Cream
10ωρ. 35 λεπτ.