
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 25 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Ginger Crumb and Panna Cotta
-
ginger biscuits (eg. Ginger Nut)80 g
-
whipping cream250 g
-
plain yoghurt250 g
-
caster sugar60 g
-
gelatine leaves4
-
water for soaking
-
vanilla pod1
-
neutral oil (e.g. sunflower oil, peanut oil), for greasing
Rhubarb Compote
-
orange thin peelings of skin and juice1
-
rhubarb cut in pieces (2 cm)250 g
-
caster sugar50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
117 mg
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1353 kJ /
323 kcal
Λιπαρά
19 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
33 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Calendar 2022
12 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCondensed Milk Dalgona Coffee
10 λεπτ.
Sicilian Iced Coffee
4ωρ. 10 λεπτ.
Lemon Tiramisu
6ωρ. 25 λεπτ.
Lemon Tart
4ωρ. 30 λεπτ.
Frozen Fruit Sorbet
5 λεπτ.
Vegan Strawberry Ice Cream
5 λεπτ.
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 λεπτ.
Banana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15 λεπτ.
Lemon Posset
2ωρ. 40 λεπτ.
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4ωρ. 40 λεπτ.
Strawberry Bavarois
6ωρ.
Lemon, Lime and Ginger Tart
6ωρ. 20 λεπτ.