Wurzelgemüse-Suppe mit Cashew-Pesto

Wurzelgemüse-Suppe mit Cashew-Pesto

4.1 53 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Cashew-Pesto
  • Parmesan in Stücken
    40 g
  • Cashewkerne
    60 g
  • Basilikumblätter, frisch
    30 g
  • natives Olivenöl
    100 g
  • Salz
    1 - 2 Prisen
Wurzelgemüse-Suppe
  • Schalotten halbiert
    60 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Möhren in Würfeln (2 cm)
    150 g
  • Porree nur weißer Teil, in Ringen (1 cm)
    150 g
  • Knollensellerie in Würfeln (2 cm)
    150 g
  • Petersilienwurzel in Würfeln (2 cm)
    150 g
  • Süßkartoffel in Würfeln (2 cm)
    150 g
    150 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
  • Wasser
    1000 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 522 kcal / 2185 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 42 g
Υδατάνθρακες 30 g
Φυτικές ίνες 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 631 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων