 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
黑糖桂圓薑糖醬
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
              
              
                
                1 完整食譜
              
            Υλικά
- 
          老薑 洗淨,切片600 克
- 
          水1200 克
- 
          黑糖600 克
- 
          桂圓乾100 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 完整食譜
                    Νάτριο
                    
                        360.6 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        15.7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        11641.4 kJ  / 
                        2785 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        3.6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        22.1 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        0 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        707.2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        吃出美顏肌
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        在家自煮-超級食物
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        食尚黑潮
                        12 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    