
Συσκευές & Αξεσουάρ
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
russet potato (approx. 12 oz)1
-
broccoli stems12 oz
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
Parmesan cheese1 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
celery in pieces2 oz
-
carrots in pieces2 oz
-
garlic clove1
-
onion skin broth, homemade (see Tip)28 oz
-
crème fraîche4 oz
-
green onions thinly sliced2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
312 kcal /
1305 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
29 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
1237 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

No Waste
13 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες

Refresh and Revitalize
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButternut Squash Ravioli Soup
35 λεπτ.
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 λεπτ.
Minestrone
45 λεπτ.
Creamy Mushroom Soup
25 λεπτ.
Creamy Tomato Soup
30 λεπτ.
Vegetable Soup
35 λεπτ.
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 λεπτ.
West African Peanut Soup with Chicken
50 λεπτ.
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 λεπτ.
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 λεπτ.
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 λεπτ.
Yucatan Style Sopa de Lima
40 λεπτ.