Fondant chocolat et crème de marrons sans gluten

Fondant chocolat et crème de marrons sans gluten

4.6 143 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 parts

Υλικά

  • 10 g de mix de farines sans gluten pour le moule
  • 100 g de chocolat noir pâtissier, détaillé en morceaux
  • 100 g de beurre coupé en morceaux
  • 500 g de crème de marrons
  • 3 œufs
  • 10 g d'extrait naturel de vanille

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 part

Πρωτεΐνη 4 g
Θερμίδες 1450 kJ / 345 kcal
Λιπαρά 16 g
Φυτικές ίνες 3 g
Υδατάνθρακες 45 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων