
Συσκευές & Αξεσουάρ
White fish and lemon risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra finely sliced, to garnish2 - 3 sprigs
-
white fish fillet cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
olive oil2 tbsp
-
Arborio rice180 g
-
verjuice160 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 - 3 tsp
-
water400 g
-
lemon zest only, no white pith and grated½
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
butter to serve (optional)2 - 3 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
656.3 kcal /
2745.7 kJ
Πρωτεΐνη
37.4 g
Λιπαρά
20.5 g
Υδατάνθρακες
81.6 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.3 g
Νάτριο
155.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed white fish with tomato and Indian spices
40min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35min
Chilli garlic prawns
10min
Steamed snapper, black beans and rice
1h 10min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
Ninguna valoración
Sicilian prawn salad
Ninguna valoración
Salmon and mushroom rice
40min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Ninguna valoración
Moules Marinière (mussels)
Ninguna valoración
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35min