
Συσκευές & Αξεσουάρ
Prawn and saffron risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
water lukewarm560 g
-
saffron threads½ tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters4
-
garlic cloves2
-
olive oil2 tbsp
-
Arborio rice180 g
-
dry sherry80 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste, plus extra to serve1 pinch
-
raw prawns shelled and cleaned200 g
-
lemon zest only, finely grated, no white pith½
-
butter (optional)2 - 3 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
626.3 kcal /
2620.4 kJ
Πρωτεΐνη
20.5 g
Λιπαρά
18.8 g
Υδατάνθρακες
81.6 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.7 g
Νάτριο
647.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed white fish with tomato and Indian spices
40 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 h 30 min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 min
Chilli garlic prawns
10 min
Steamed snapper, black beans and rice
1 h 10 min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
No ratings
Sicilian prawn salad
No ratings
Salmon and mushroom rice
40 min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
No ratings
Moules Marinière (mussels)
No ratings
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 min