Prawn and saffron risotto

Prawn and saffron risotto

3.5 74 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions

Υλικά

  • water lukewarm
    560 g
  • saffron threads
    ½ tsp
  • spring onions/shallots trimmed and cut into quarters
    4
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    2 tbsp
  • Arborio rice
    180 g
  • dry sherry
    80 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • sea salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste, plus extra to serve
    1 pinch
  • raw prawns shelled and cleaned
    200 g
  • lemon zest only, finely grated, no white pith
    ½
  • butter (optional)
    2 - 3 tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 626.3 kcal / 2620.4 kJ
Πρωτεΐνη 20.5 g
Λιπαρά 18.8 g
Υδατάνθρακες 81.6 g
Φυτικές ίνες 3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.7 g
Νάτριο 647.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων