Saffron and cardamom poached pears

Saffron and cardamom poached pears

4.8 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 portions

Υλικά

  • Beurre Bosc pears (see Tips)
    2
  • white wine
    300 g
  • water
    100 g
  • lemon juice (approx. ½ lemon)
    1 tbsp
  • sugar
    100 g
  • cardamom pods slightly crushed
    8
  • saffron threads
    1 pinch
  • cinnamon quill
    ½
  • sea salt
    1 pinch
  • crème fraîche to serve
  • macadamia nuts sugar coated, crushed, to serve

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 429.3 kcal / 1795.9 kJ
Πρωτεΐνη 1.1 g
Λιπαρά 0.3 g
Υδατάνθρακες 84 g
Φυτικές ίνες 6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 70.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων