
Συσκευές & Αξεσουάρ
Saffron and cardamom poached pears
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
Beurre Bosc pears (see Tips)2
-
white wine300 g
-
water100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sugar100 g
-
cardamom pods slightly crushed8
-
saffron threads1 pinch
-
cinnamon quill½
-
sea salt1 pinch
-
crème fraîche to serve
-
macadamia nuts sugar coated, crushed, to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
429.3 kcal /
1795.9 kJ
Πρωτεΐνη
1.1 g
Λιπαρά
0.3 g
Υδατάνθρακες
84 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
70.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTraditional Apple pie
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free sticky date puddings
1ωρ. 5 λεπτ.
Vanilla slice
26ωρ. 5 λεπτ.
Rhubarb crumble
45 λεπτ.
Vanilla bean marshmallows
2ωρ. 15 λεπτ.
Profiteroles
2ωρ.
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 λεπτ.
Carrot halwa
1ωρ. 5 λεπτ.
Edna's lemon curd teacake
40 λεπτ.
Stewed apples with walnut crumble topping
25 λεπτ.
Sticky toffee puddings
1ωρ.
Portuguese-style crème brûlée
25 λεπτ.