Burro bianco allo champagne

Burro bianco allo champagne

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
500 g

Υλικά

  • di scalogni in quarti
    60 g
  • di foglioline di timo fresco
    1 rametto
    1 pizzico di timo secco
  • di burro a pezzi
    130 g
  • di aceto bianco
    50 g
  • di funghi champignon a fette
    60 g
  • di Champagne
    100 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    120 g
  • di farina tipo 00
    10 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Διατροφή ανά 500 g

Θερμίδες 1494 kcal / 6249 kJ
Πρωτεΐνη 7.4 g
Λιπαρά 144.8 g
Υδατάνθρακες 20.5 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 84.4 g
Νάτριο 1043.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων