Chlebek do odrywania z serem

Chlebek do odrywania z serem

4.2 251 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
8 porcji

Υλικά

Ciasto
  • mąki pszennej chlebowej typu 750 lub 650
    500 g
  • wody letniej
    250 g
  • drożdży świeżych pokruszonych
    20 g
    2 łyżeczki suchych drożdży
  • oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski
    50 g
  • soli
    1 ½ łyżeczki
  • cukru
    1 szczypta
Nadzienie
  • sera ementaler pokrojonego na kawałki
    50 g
    50 g sera alpejskiego, pokrojonego na kawałki
  • sera gouda pokrojonego na kawałki
    200 g
  • serka kremowego śmietankowego
    150 g
  • pesto z bazylii
    50 g
  • oliwa z oliwek do natłuszczenia formy
  • mąka pszenna chlebowa typu 750 lub 650, do oprószenia
  • żółtko
    1
  • mleka
    2 łyżki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 501 kcal / 2097.4 kJ
Πρωτεΐνη 17.3 g
Λιπαρά 26.9 g
Υδατάνθρακες 45.9 g
Φυτικές ίνες 2.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων