Σαλάτα με ζυμαρικά και ρεβίθια

Σαλάτα με ζυμαρικά και ρεβίθια

3.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
6 μερίδες

Υλικά

Σαλάτα
  • νερό
    1200 γρ.
  • ελαιόλαδο και ακόμα 1 κ.σ. για το τέλειωμα των ζυμαρικών
    10 γρ.
  • θαλασσινό αλάτι
    2 κ.γλ.
  • ζυμαρικά (π.χ. πένες)
    250 γρ.
  • λευκά ρεβίθια, μαγειρεμένα
    250 γρ.
  • ντοματίνια κομμένα στα 4
    200 γρ.
  • νεροκάρδαμο (watercress)
    100 γρ.
  • τυρί μοτσαρέλα σε κύβους (1 εκ.)
    40 γρ.
Βινεγκρέτ
  • κόκκινη πιπεριά τσίλι, φρέσκια χωρίς τους σπόρους
    ½
  • ελαιόλαδο
    50 γρ.
  • χυμό λεμονιού
    20 γρ.
  • μαϊντανό, φρέσκο (μόνο τα φύλλα)
    15 γρ.
  • θαλασσινό αλάτι
    ¼ κ.γλ.
  • μαύρο πιπέρι, αλεσμένο
    ¼ κ.γλ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 342 kcal / 1430 kJ
Πρωτεΐνη 10.1 g
Λιπαρά 15.5 g
Υδατάνθρακες 40.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων