
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomato passata
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
1300 g
Υλικά
-
extra virgin olive oil40 g
-
onion cut into halves1
-
tomatoes cut into halves (see Tips)1000 - 1500 g
-
sea salt1 ½ tsp
Διατροφή ανά 1300 g
Θερμίδες
628.6 kcal /
2630.1 kJ
Πρωτεΐνη
12.6 g
Λιπαρά
42.2 g
Υδατάνθρακες
60.4 g
Φυτικές ίνες
17.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.2 g
Νάτριο
3556.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Less waste, more food with Thermomix®
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBolognese sauce
40 min
No fail béchamel
15 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Arrabbiata sauce
20 min
Tomato pasta sauce
40 min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Diane sauce
20 min
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Teriyaki sauce
25 min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 min
Mushroom sauce
20 min
Caramelised balsamic reduction
30 min