Polenta con salsa alla panna e champignons

Polenta con salsa alla panna e champignons

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di polenta macinata fine (4 min.)
    300 g
  • di crème fraîche, min 30% di grassi
    200 g
  • di funghi champignon freschi, tagliati in quattro o a fette (5 mm)
    500 g
  • di acqua
    1200 g
  • cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) sbriciolato
    3
  • di cipolle tagliate a metà
    150 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio di oliva
    20 g
  • di burro, non salato
    25 g
  • di amido di mais (maizena) sciolto in 2 cucchiai di acqua
    1 cucchiaio
  • di sale a piacere
    1 pizzico
  • di pepe macinato a piacere
    1 pizzico
  • di erba cipollina fresca a rondelle
    1 mazzetto

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 552 kcal / 2312 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 64 g
Φυτικές ίνες 7.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 13 g
Νάτριο 1062 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων