
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Hollandaise sauce
-
water15 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
unsalted butter cut into pieces225 g
-
egg yolks4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Salmon, asparagus and rice
-
fresh coriander or flat-leaf parsley, leaves only30 g
-
lemon zested, no white pith, plus 1 tbsp of lemon juice1
-
jasmine rice285 g
-
water1000 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
asparagus or broccoli florets, trimmed340 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 3 cm thick)450 g
-
ground black pepper to season
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
903 kcal /
3778 kJ
Πρωτεΐνη
33 g
Λιπαρά
58 g
Υδατάνθρακες
62 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
32 g
Νάτριο
672 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with ginger sauce and spiced cashews
30 λεπτ.
Coconut fish curry
1ωρ. 10 λεπτ.
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 λεπτ.
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Prawn noodle curry
10 λεπτ.
Steamed fish with green mash
50 λεπτ.
Simple steamed salmon
30 λεπτ.
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1ωρ. 30 λεπτ.
Chilli garlic prawns
10 λεπτ.
Quick prawn stir-fry
20 λεπτ.
Chilli and garlic prawns
1ωρ. 10 λεπτ.
Pasta alla puttanesca
35 λεπτ.