Συσκευές & Αξεσουάρ
四喜烤麸
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          烤麸 新鲜的,切块(2×2厘米)300 克
- 
          水2150 克
- 
          干香菇 水发后洗净(约1小时)20 克
- 
          黑木耳,干的 水发后洗净(约1小时)20 克
- 
          干金针菜 水发后洗净,剪5厘米长(约1小时)20 克
- 
          无盐熟花生50 克
- 
          油50 克
- 
          生抽30 克
- 
          老抽20 克
- 
          冰糖50 克
- 
          麻油10 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        22.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1744.5 kJ  / 
                        417 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        22.5 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3.6 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        33 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        灵感每一刻
                        167 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        美善品幸福厨房家常料理
                        188 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        自制
                        48 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                     
                     
                                     
                                     
                                    