
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brioche buns baked in a cast iron pot
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 portions
Υλικά
-
water150 g
-
milk80 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar20 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
oil to grease
-
egg yolk lightly beaten1
-
sesame seeds to sprinkle (optional)1 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
252.5 kcal /
1060.4 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
35 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.9 g
Νάτριο
410.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Baking bread in cast iron
6 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEveryday loaf baked in a cast iron pot
1 h 45 min
Rye sourdough starter powder
24 h 10 min
Sweet breakfast bread
1 h 30 min
Chia coconut bread
2 h 40 min
Pumpkin, carrot and herb bread
1 h 30 min
Cashew bread French toast
1 h 40 min
Almond tortillas
1 h 30 min
Paleo sandwich bread
1 h 30 min
Pickled red onions
1 h 50 min
Corn tortillas
1 h 50 min
Teriyaki deli chicken
40 min
Sub rolls
2 h