
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brioche buns baked in a cast iron pot
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 portions
Υλικά
-
water150 g
-
milk80 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar20 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
oil to grease
-
egg yolk lightly beaten1
-
sesame seeds to sprinkle (optional)1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
410.9 mg
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1060.4 kJ /
252.5 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.9 g
Υδατάνθρακες
35 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Baking bread in cast iron
6 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeeded wholemeal bread (Diabetes)
3ωρ. 20 λεπτ.
Pull-apart sunshine bread
40 λεπτ.
Chia coconut bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Almond tortillas
1ωρ. 30 λεπτ.
Seed and nut bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Steamed tomato pesto pull apart bread
2ωρ. 5 λεπτ.
Corn tortillas
1ωρ. 50 λεπτ.
Gluten free focaccia bread
1ωρ.
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.
Sub rolls
2ωρ.
Chocolate and nut babka
3ωρ.
Tandoori chicken pizza
1ωρ. 30 λεπτ.