
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pastelera de choclo (corn pudding)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
frozen sweetcorn kernels1000 g
-
fresh basil leaves6
-
onions cut into quarters450 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
paprika to taste1 - 2 tsp
-
unsalted butter to grease
-
sea salt2 tsp
-
sugar plus extra to sprinkle45 g
-
milk100 g
-
ground black pepper1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
287.8 kcal /
1204.1 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
11.4 g
Υδατάνθρακες
46.7 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
662.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMashed potatoes for two
30 min
No fail mash potato
20 min
Silky sweet potato mash
25 min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Brown rice
50 min
Polenta
25 min
Keftethes (Greek meatballs)
40 min
Cauliflower mash
25 min
Nasi lemak (coconut rice)
20 min
Refried beans
10 min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 min
Chhole (chickpea curry)
35 min