Pastelera de choclo (corn pudding)

Pastelera de choclo (corn pudding)

3.7 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions

Υλικά

  • frozen sweetcorn kernels
    1000 g
  • fresh basil leaves
    6
  • onions cut into quarters
    450 g
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • paprika to taste
    1 - 2 tsp
  • unsalted butter to grease
  • sea salt
    2 tsp
  • sugar plus extra to sprinkle
    45 g
  • milk
    100 g
  • ground black pepper
    1 pinch

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 287.8 kcal / 1204.1 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 11.4 g
Υδατάνθρακες 46.7 g
Φυτικές ίνες 4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 662.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων