Συσκευές & Αξεσουάρ
Pastelera de choclo (corn pudding)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
frozen sweetcorn kernels1000 g
-
fresh basil leaves6
-
onions cut into quarters450 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
paprika to taste1 - 2 tsp
-
unsalted butter to grease
-
sea salt2 tsp
-
sugar plus extra to sprinkle45 g
-
milk100 g
-
ground black pepper1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
662.9 mg
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1204.1 kJ /
287.8 kcal
Λιπαρά
11.4 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
46.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWarm sweet potato and chickpea salad
45 λεπτ.
Peanut and soba noodle slaw
20 λεπτ.
Stuffed tomatoes
50 λεπτ.
Warm cabbage dish
15 λεπτ.
Yorkshire puddings
3ωρ. 40 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 λεπτ.
Tempura vegetables
30 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Sweet potato lentil pie
50 λεπτ.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 λεπτ.
Barbecued Mexican street corn
Καμία βαθμολογία
Steamed snapper with Sicilian caponata
1ωρ. 40 λεπτ.