
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bulgar and Red Lentil Soup
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
tomato paste30 g
-
unsalted butter diced30 g
-
dried red lentils200 g
-
dried mint2 Tbsp
-
white long grain rice30 g
-
bulgar wheat (see tip)20 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 1 ¾ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
chilli flakes or to taste¼ tsp
-
water room temperature1470 g
-
lemon quartered, for serving1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
396.5 kcal /
1660 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
7.3 g
Υδατάνθρακες
38 g
Φυτικές ίνες
10.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGazpacho
1 godz. 15 min
Asparagus cream soup
30 min
Tom Yum with Prawns
25 min
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Carrot and Ginger Soup
5 min
Ravioli Broth with Beef
30 min
Vegan Oyster Mushroom Soup
Brak ocen
Salmorejo
10 min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
1 godz. 30 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Egusi Stew
1 godz. 30 min