Συσκευές & Αξεσουάρ
Bulgar and Red Lentil Soup
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
tomato paste30 g
-
unsalted butter diced30 g
-
dried red lentils200 g
-
dried mint2 Tbsp
-
white long grain rice30 g
-
bulgur wheat (see tip)20 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 1 ¾ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
chilli flakes or to taste¼ tsp
-
water room temperature1470 g
-
lemon quartered, for serving1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
15 g
Θερμίδες
1660 kJ /
396.5 kcal
Λιπαρά
7.3 g
Φυτικές ίνες
10.6 g
Υδατάνθρακες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCream of Cauliflower and Coconut Soup
40min.
Carrot and Ginger Soup
5min.
Reuben's Stew
5min.
Cod and Spinach Soup
40min.
Jewish Chicken Soup
50min.
Ravioli Broth with Beef
30min.
Vegan Oyster Mushroom Soup
40min.
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min.
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
1hod. 30min.
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min.
Creamy Pepper Soup
20min.
Double Pea and Chorizo Soup
45min.