
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
chicken legs, skin on (approx. 2 legs), deboned (see tip)500 g
-
light soy sauce10 g
-
ground white pepper¼ tsp
-
medium eggs3
-
water1560 g
-
fine sea salt adjust to taste1 ½ tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)50 g
-
garlic cloves10 g
-
vegetable oil30 g
-
white long grain rice rinsed until water runs clear300 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
pandan leaves (see tip)2
-
onion quartered50 g
-
potato diced (2 cm)70 g
-
tomato cut in wedges70 g
-
carrot peeled, diced (2 cm)120 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
637 kcal /
2663 kJ
Πρωτεΐνη
31 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
72 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
1488 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Then. Now. Always.
50 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy Chicken and Broccoli Pasta
30 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 Std. 30 Min
Salmon Farfalle with Pesto
45 Min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 Min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 Min
Baby-friendly Creamy Chicken, Pea and Mushroom Risotto
35 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Tuna Pasta
30 Min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 Min