 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
菠菜丸子配炖番茄
                
                Προετοιμασία 40 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
菠菜丸子
- 
          冷冻菠菜叶 ,解冻并切碎(2厘米)200 克
- 
          洋葱 切块70 克
- 
          新鲜欧芹 只取叶子5 根
- 
          黄油60 克
- 
          牛奶130 克
- 
          隔夜白面包 ,切成方块250 克
- 
          马苏里拉乳酪(Mozzarella) ,切成方块(1厘米)150 克
- 
          面粉40 克
- 
          蛋3 颗
- 
          盐½ 茶匙
- 
          豆蔻粉1 小撮
炖番茄
- 
          洋葱 切块100 克
- 
          蒜头1 瓣
- 
          橄榄油20 克
- 
          罐装番茄碎400 克
- 
          番茄泥10 克
- 
          糖1 茶匙
- 
          干燥百里香½ 茶匙
- 
          盐½ 茶匙
- 
          橄榄油 涂抹用
- 
          水100 克
- 
          樱桃番茄250 克
- 
          盐 依个人口味调整
- 
          黑胡椒粉1 小撮
- 
          新鲜罗勒 ,切碎1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        24 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2760 kJ  / 
                        656 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        34 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        6.4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        58 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        Then. Now. Always.
                        50 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    