Erdäpfel-Karfiol-Auflauf

Erdäpfel-Karfiol-Auflauf

3.2 37 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Bio-Zitrone 2 Streifen der Schale hauchdünn abgeschält, Saft gepresst
    ½
  • Pecorino in Stücken
    100 g
  • körniger Frischkäse (Cottage cheese)
    300 g
  • Ricotta
    250 g
  • Eier (Größe M)
    2
  • Salz
    ½ TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise
  • Muskatnuss, frisch gerieben
    1 Prise
  • scharfer Senf
    2 TL
  • Wasser
    500 g
  • Erdäpfel, festkochend geschält, in Scheiben (5 mm)
    450 - 500 g
  • Karfiol in Scheiben (1 cm)
    400 - 450 g
  • Rapsöl zum Einfetten
    Kokosöl, zum Einfetten

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 434 kcal / 1816 kJ
Πρωτεΐνη 31 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 30 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 12 g
Νάτριο 1085 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων