Pain tordu à l’armagnac et confit d’ail

Pain tordu à l’armagnac et confit d’ail

4.2 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • 410 g d'eau
  • 10 g d'armagnac
  • 5 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 500 g de farine type 55 et un peu pour le plan de travail
  • 2 c. à café de sel
  • 10 g d'huile neutre et un peu pour le saladier
  • 60 g d'ail
  • 5 g de beurre demi-sel

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 351.3 kcal / 1480 kJ
Πρωτεΐνη 9.5 g
Λιπαρά 5 g
Υδατάνθρακες 63.7 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 665.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων