Pain tordu à l’armagnac et confit d’ail

Pain tordu à l’armagnac et confit d’ail

4.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • d'eau
    410 g
  • d'armagnac
    10 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    5 g
  • de farine type 55 et un peu pour le plan de travail
    500 g
  • de sel
    2 c. à café
  • d'huile neutre et un peu pour le saladier
    10 g
  • d'ail
    60 g
  • de beurre demi-sel
    5 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 351.3 kcal / 1480 kJ
Πρωτεΐνη 9.5 g
Λιπαρά 5 g
Υδατάνθρακες 63.7 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 665.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων