Batoniki sernikowo-jeżynowe

Batoniki sernikowo-jeżynowe

4.8 286 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 30 λεπτ.
24 porcje

Υλικά

Sos jeżynowy
  • jeżyn, świeżych
    300 g
  • syropu z agawy
    30 g
    30 g miodu
Spód ciasteczkowy
  • ciastek owsianych
    350 g
    350 g ciastek pełnoziarnistych
  • masła pokrojonego na kawałki
    80 g
Masa serowa
  • jeżyn, świeżych
    150 g
  • serka kremowego śmietankowego, podzielonego na kawałki
    750 g
    750 g twarogu sernikowego, z wiaderka, podzielonego na kawałki
  • jogurtu typu greckiego
    200 g
  • cukru
    160 g
  • cukru waniliowego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    2 łyżeczki cukru wanilinowego
  • jajka
    4
  • skrobi ziemniaczanej
    25 g
    25 g skrobi kukurydzianej
  • skórki otartej z cytryny ekologicznej, bez białych błonek
    1 łyżka

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 220 kcal / 923 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 21 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 83 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων