Tomaten-Spinat-Eintopf mit Halloumi und Zimt

Tomaten-Spinat-Eintopf mit Halloumi und Zimt

4.5 674 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • rote Chilischote, frisch entkernt
    1
  • Knoblauchzehen
    2
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Öl und etwas mehr zum Einfetten
    20 g
  • grüne Paprika in Würfeln (3 cm)
    2
  • Harissapaste
    30 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
    ½ TL
  • Zimt
    ¾ TL
  • geschälte Tomaten (800 g)
    1 Dose
  • Salz
    1 TL
  • Agavendicksaft
    20 g
  • Blattspinat, frisch
    200 g
  • Halloumi in Scheiben (1 cm)
    500 g

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 Portion

Νάτριο 1183 mg
Πρωτεΐνη 14 g
Θερμίδες 1273 kJ / 304 kcal
Λιπαρά 22 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 16 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων