
Συσκευές & Αξεσουάρ
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 20 λεπτ.
20 Scheiben
Υλικά
-
Buchweizen250 g
-
Hirse125 g
-
Kartoffelstärke100 g
-
Flohsamenschalen20 g
-
Buttermilch300 g
-
Wasser150 g
-
frische Germ zerbröselt10 g
-
Rapsöl etwas mehr zum Einfetten10 g
-
Brotgewürz1 - 2 TL
-
Salz1 - 2 TL
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
102 kcal /
425 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
20 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
146 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Rockstar Kim
5 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCiabatta
17ωρ.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 λεπτ.
Vollkornbrot
5ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Allrounder-Brot
45 λεπτ.
Karotten-Walnuss-Brot
2ωρ.
Bauernbrot
2ωρ. 20 λεπτ.
Stockbrot
20 λεπτ.
Maroniscones
10ωρ.
Ciabattabrötchen
1ωρ. 50 λεπτ.
Dinkel-Körner-Brot
1ωρ. 30 λεπτ.
Fussball-Partysonne
1ωρ.