
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pizza mit Pistazienpesto, Stracciatella Käse und Mortadella
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
2 Portionen
Υλικά
Pizzateig
-
Wasser120 g
-
frische Germ2 - 3 g
-
Zucker½ TL
-
Olivenöl zum Einfetten
-
Weizenmehl, universal200 g
-
Salz½ TL
Pistazien-Pesto
-
Parmesan in Stücken (2-3 cm)20 g
-
Pistazien, gesalzen, geschält90 g
-
Knoblauchzehe (προαιρετικό πεδίο)½
-
Basilikumblätter, frisch3
-
Olivenöl40 g
Topping
-
Stracciatella Käse (siehe Tipp)80 g
-
Mortadella in Scheiben, geviertelt60 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
1052 kcal /
4402 kJ
Πρωτεΐνη
39 g
Λιπαρά
62 g
Υδατάνθρακες
89 g
Φυτικές ίνες
7.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
16 g
Νάτριο
769 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Pizza für Gourmets
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLangos
1ωρ. 55 λεπτ.
Käsestangerl
35 λεπτ.
Pizza Wraps
1ωρ. 15 λεπτ.
Grammelpogatscherl
1ωρ. 10 λεπτ.
Pizza Margherita
1ωρ. 35 λεπτ.
Gemüse-Käse-Muffins
1ωρ.
Argentinische Empanadas mit Huhn
3ωρ. 40 λεπτ.
Teigtaschen alla Romana
1ωρ. 15 λεπτ.
Pizza Margherita
1ωρ. 45 λεπτ.
Pizza Capricciosa
1ωρ. 40 λεπτ.
Spargel-Zwiebelkuchen
1ωρ. 10 λεπτ.
Pizza Vier Jahreszeiten
1ωρ. 30 λεπτ.