Pai daging sapi dan bir

Pai daging sapi dan bir

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 porsi

Υλικά

Daging sapi dan bir rebus
  • minyak zaitun
    40 g
  • daging sapi (for stewing), cut in cubes (2 cm)
    600 g
  • garam
    1 sdt
  • bubuk lada
    2 jumput
  • bawang bombai cut in pieces
    150 g
  • maizena
    15 g
  • air
    250 g
  • bawang prei cut in slices
    150 g
  • bir hitam
    330 gram
  • daun thyme segar
    1 sdt
  • saus Worcestershire
    1 sdm
  • pasta kaldu daging, homemade
    ½ sdt
    ½ dadu kaldu daging (untuk 0.5 l)
Pastri dan susunan
  • tepung terigu
    150 g
  • mentega cold, cut in cubes
    65 g
  • telur
    1
  • garam
    ½ sdt
  • kuning telur lightly whisked, for glazing
    1

Διατροφή ανά 1 porsi

Θερμίδες 647 kcal / 2711 kJ
Πρωτεΐνη 39 g
Λιπαρά 35 g
Υδατάνθρακες 36 g
Φυτικές ίνες 3.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων