
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mediterrane visschotel
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
uien in vieren gesneden100 g
-
olijfolie30 g
-
aardappelen in schijfjes (5-7 mm)350 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
water20 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout in stukken (3 cm)500 g
-
paneermeel2 el
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik300 g
-
zout1 tl
-
ontpitte olijven50 g
-
gedroogde oregano½ tl
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
8958.3 mg
Πρωτεΐνη
83.5 g
Θερμίδες
2719.6 kJ /
650 kcal
Λιπαρά
19.5 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.3 g
Υδατάνθρακες
34 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Batch Cooking & Meal Prep
12 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVis en aardappelen met tomatensaus
50 λεπτ.
Zalm met venkel
40 λεπτ.
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 λεπτ.
Vislasagne met asperges en prei
1ωρ. 30 λεπτ.
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 λεπτ.
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
Καμία βαθμολογία
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Καμία βαθμολογία
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Καμία βαθμολογία
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
Καμία βαθμολογία
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Καμία βαθμολογία
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Καμία βαθμολογία