Dwukolorowy budyń waniliowo-czekoladowy

Dwukolorowy budyń waniliowo-czekoladowy

4.5 43 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
16 porcji

Υλικά

Budyń waniliowy
  • 1000 g mleka
  • 50 - 75 g cukru (patrz wskazówka)
  • 40 g skrobi ziemniaczanej
  • 2 jajka
  • 1 laska wanilii (wyskrobane ziarna i pusty strączek; patrz wskazówka)
  • 1 szczypta soli
Budyń czekoladowy
  • 100 - 200 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao
  • 1000 g mleka
  • 100 - 150 g cukru (patrz wskazówka)
  • 40 g skrobi ziemniaczanej
  • 2 jajka

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Νάτριο 80 mg
Πρωτεΐνη 5.9 g
Θερμίδες 775 kJ / 185.2 kcal
Λιπαρά 7.8 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.2 g
Υδατάνθρακες 22.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων