Dwukolorowy budyń waniliowo-czekoladowy

Dwukolorowy budyń waniliowo-czekoladowy

4.5 43 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
16 porcji

Υλικά

Budyń waniliowy
  • mleka
    1000 g
  • cukru (patrz wskazówka)
    50 - 75 g
  • skrobi ziemniaczanej
    40 g
  • jajka
    2
  • laska wanilii (wyskrobane ziarna i pusty strączek; patrz wskazówka)
    1
  • soli
    1 szczypta
Budyń czekoladowy
  • gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao
    100 - 200 g
  • mleka
    1000 g
  • cukru (patrz wskazówka)
    100 - 150 g
  • skrobi ziemniaczanej
    40 g
  • jajka
    2

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 185.2 kcal / 775 kJ
Πρωτεΐνη 5.9 g
Λιπαρά 7.8 g
Υδατάνθρακες 22.9 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.2 g
Νάτριο 80 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων