
Συσκευές & Αξεσουάρ
Figs with spiced custard and nougat cream
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
milk300 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cardamom pods crushed4
-
orange zest no white pith (4 cm strips)2 pieces
-
honey plus extra to drizzle40 g
-
eggs3
-
cornflour15 g
-
fresh figs cut into halves4
-
caster sugar to sprinkle1 tbsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
soft nougat cut into pieces (1 cm - see Tip)80 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
139.6 mg
Πρωτεΐνη
11.7 g
Θερμίδες
1896.6 kJ /
451.6 kcal
Λιπαρά
28.7 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.6 g
Υδατάνθρακες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Summer Harvest
14 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMaple pecan ice cream
26ωρ. 30 λεπτ.
Rum baba
3ωρ.
Vegan custard
15 λεπτ.
Apple, pear and bay leaf cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 λεπτ.
"Viennetta" Vanilla ice cream
8ωρ. 50 λεπτ.
Chocolate mud muffins (gut health)
40 λεπτ.
Coconut and pistachio delight
1ωρ. 10 λεπτ.
Rava payasam
50 λεπτ.
Peanut butter and chocolate custard
15 λεπτ.
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 λεπτ.
Jam-filled sweet potato doughnuts
3ωρ. 10 λεπτ.