
Συσκευές & Αξεσουάρ
Figs with spiced custard and nougat cream
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
milk300 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cardamom pods crushed4
-
orange zest no white pith (4 cm strips)2 pieces
-
honey plus extra to drizzle40 g
-
eggs3
-
cornflour15 g
-
fresh figs cut into halves4
-
caster sugar to sprinkle1 tbsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
soft nougat cut into pieces (1 cm - see Tip)80 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
451.6 kcal /
1896.6 kJ
Πρωτεΐνη
11.7 g
Λιπαρά
28.7 g
Υδατάνθρακες
38 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.6 g
Νάτριο
139.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Summer Harvest
14 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPears in orange syrup
45 λεπτ.
Better-for-you custard
15 λεπτ.
Chocolate ripple cheesecake towers
40 λεπτ.
Honeycomb ice cream slice
4ωρ. 10 λεπτ.
Runny custard
15 λεπτ.
Cheesecakes in jars
4ωρ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.
Floating islands
1ωρ.
Summer ice cream cake
4ωρ. 50 λεπτ.
Haupia Pie
3ωρ.
Panna cotta
6ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate pudding
6ωρ. 30 λεπτ.