Rôti de veau, sauce au cidre, purée de panais et carottes Vichy

Rôti de veau, sauce au cidre, purée de panais et carottes Vichy

4.3 47 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • de sel
    4 pincées
  • de poivre 5 baies
    4 pincées
  • de rôti de veau
    1500 g
  • de beurre
    55 g
  • oignon émincé
    1
  • d'ail
    1 gousse
  • de cidre brut
    750 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • d'eau
    700 g
  • anis étoilé
    1
  • de panais coupés en morceaux
    600 g
  • de carottes nouvelles coupées en biseau
    300 g
  • de lait
    250 g
  • de fécule de maïs
    2 c. à soupe

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 508.3 kcal / 2134.3 kJ
Πρωτεΐνη 59.5 g
Λιπαρά 16.2 g
Υδατάνθρακες 21.8 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.5 g
Νάτριο 911 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων