Συσκευές & Αξεσουάρ
Hatay Usulü Sini Kebabı
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
3 porsiyon
Υλικά
-
soğan ikiye bölünmüş40 g
-
maydanoz sadece yaprakları½ demet
-
sivri biber, yeşil parçalara bölünmüş (3-4 cm)40 g
-
kapya biber parçalara bölünmüş (3-4 cm)50 g
-
biber salçası1 tk
-
sarımsak6 - 7 diş
-
kuzu kıyma orta yağlı, 4-5 parçaya bölünmüş500 g
-
tuz damak tadına göre1 tk
-
karabiber damak tadına göre1 tk
-
pul biber (προαιρετικό πεδίο) damak tadına göre½ tk
-
tereyağı yağlamak için
-
yeşil biber2 - 3
-
domates elma dilimi şeklinde dilimlenmiş1
-
patates ince dilimlenmiş (yakl. 1 cm)1
-
soğan elma dilimi şeklinde dilimlenmiş1
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Πρωτεΐνη
30.3 g
Θερμίδες
2220.3 kJ /
530.3 kcal
Λιπαρά
39.3 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Υδατάνθρακες
11.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDomates Soslu Maydanozlu Köfte ve Pirinç Pilavı
1ωρ. 20 λεπτ.
Orman Kebabı
1ωρ.
Etli Taze Fasulye
1ωρ. 10 λεπτ.
Şiş Köfte ve Kişnişli Yoğurt Sos
1ωρ. 20 λεπτ.
Kıymalı Kabak Graten
50 λεπτ.
Sebzeli Kuzu Yahni
55 λεπτ.
Biberli Bonfile Küpleri
30 λεπτ.
Sömelek Köfte
1ωρ.
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4ωρ. 45 λεπτ.
Kadınbudu Köfte ve Patates Püresi
1ωρ. 30 λεπτ.
Fırında Biber Soslu Patatesli Köfte
1ωρ. 35 λεπτ.
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1ωρ. 25 λεπτ.