
Συσκευές & Αξεσουάρ
Soula's Spanakopita
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
25 portions
Υλικά
Dough
-
olive oil to grease
-
lukewarm water525 g
-
sea salt1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust900 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
Filling
-
fresh English spinach trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)2 - 3 bunches
-
sea salt to taste (optional)
-
onion cut into halves1
-
feta cheese cut into pieces (4 cm - see Tips)500 g
-
egg1
-
olive oil to drizzle
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
230.8 kcal /
965.6 kJ
Πρωτεΐνη
8.5 g
Λιπαρά
9.2 g
Υδατάνθρακες
28.6 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.3 g
Νάτριο
290.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Postcards from Greece
14 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMashed potatoes for two
30min
No fail mash potato
20min
Silky sweet potato mash
25min
Chinese-style stir-fried vegetables
25min
Brown rice
50min
Polenta
25min
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Cauliflower mash
25min
Nasi lemak (coconut rice)
20min
Refried beans
10min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min
Chhole (chickpea curry)
35min