
Συσκευές & Αξεσουάρ
Soula's Spanakopita
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
25 portions
Υλικά
Dough
-
olive oil to grease
-
lukewarm water525 g
-
sea salt1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust900 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
Filling
-
fresh English spinach trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)2 - 3 bunches
-
sea salt to taste (optional)
-
onion cut into halves1
-
feta cheese cut into pieces (4 cm - see Tips)500 g
-
egg1
-
olive oil to drizzle
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
230.8 kcal /
965.6 kJ
Πρωτεΐνη
8.5 g
Λιπαρά
9.2 g
Υδατάνθρακες
28.6 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.3 g
Νάτριο
290.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Postcards from Greece
14 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed Chinese greens
30 Min
Yorkshire puddings
3 Std. 40 Min
Little sausages with tomato sauce and rice (9 months+)
1 Std.
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 Min
Stuffed tomatoes
50 Min
Sicilian prawn salad
Keine Bewertungen
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Barbecued Mexican street corn
Keine Bewertungen
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 Std. 40 Min
Almond biscotti
1 Std. 10 Min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min
Mini chive pikelets with mushrooms
1 Std.