
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach and smoked salmon roulade
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ. 35 λεπτ.
15 portions
Υλικά
Spinach roulade
-
eggs seperated4
-
frozen spinach defrosted, drained and excess moisture removed200 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
Smoked salmon filling
-
fresh dill fronds only5 sprigs
-
cream cheese softened350 g
-
horseradish cream to taste20 - 30 g
-
smoked salmon thinly sliced200 - 300 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
117.5 kcal /
493.4 kJ
Πρωτεΐνη
8.7 g
Λιπαρά
8.8 g
Υδατάνθρακες
0.7 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.6 g
Νάτριο
418.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Savoury Christmas
19 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed white fish with tomato and Indian spices
40 λεπτ.
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1ωρ. 30 λεπτ.
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 λεπτ.
Chilli garlic prawns
10 λεπτ.
Steamed snapper, black beans and rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Salmon with yoghurt dressing
55 λεπτ.
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
Καμία βαθμολογία
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Salmon and mushroom rice
Καμία βαθμολογία
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Moules Marinière (mussels)
Καμία βαθμολογία
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 λεπτ.