Συσκευές & Αξεσουάρ
Panettone
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 34ωρ. 25 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
orange zest only, no white pith1
-
honey30 g
-
rum30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk250 g
-
raisins80 g
-
mixed peel80 g
-
dried instant yeast1 tbsp
-
baker's flour470 g
-
sugar100 g
-
eggs2
-
bread improver (optional - see Tips)1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
egg yolks2
-
sea salt1 tsp
-
flaked almonds to sprinkle1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
186.9 mg
Πρωτεΐνη
7.7 g
Θερμίδες
1393.8 kJ /
333.1 kcal
Λιπαρά
9.9 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.2 g
Υδατάνθρακες
52.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Sweet Christmas
25 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche
5 Std.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Hazelnut chocolate brioche
2 Std.
Rye sourdough loaf
18 Std. 20 Min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 Std. 20 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.
Chia coconut bread
2 Std. 40 Min
Almond tortillas
1 Std. 30 Min
Gluten free loaves
2 Std. 15 Min
Steamed tomato pesto pull apart bread
2 Std. 5 Min
Pickled red onions
1 Std. 50 Min
Corn tortillas
1 Std. 50 Min