
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 55 λεπτ.
12 porsiyon
Υλικά
-
soğan ikiye bölünmüş200 g
-
enginar (çanak), orta boy, ayıklanmış, dörde bölünmüş2 adet
-
kuru bakla (ıslatılmamış ağırlığı 400 g), 1 gece önceden ıslatılıp süzdürülmüş400 g
-
su435 g
-
tuz2 tk
-
şeker2 tk
-
zeytinyağı yağlamak için ekstra zeytinyağı85 g
-
limonun suyu½
-
portakalın suyu½
-
rakı75 g
-
adaçayı yaprağı, taze süslemek için ekstra adaçayı4 - 5 adet
-
dereotu yaprağı
-
limon (προαιρετικό πεδίο) dilimlenmiş, süslemek için
-
portakal (προαιρετικό πεδίο) dilimlenmiş, süslemek için
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
206.3 kcal /
863.5 kJ
Πρωτεΐνη
8.5 g
Λιπαρά
7.7 g
Υδατάνθρακες
20.3 g
Φυτικές ίνες
6.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESKİMEYEN TARİFLER
20 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCacık
15 λεπτ.
Lahmacun (Bol Sebzeli ve Sarımsaklı)
1ωρ.
Sarımsaklı Patates Graten
50 λεπτ.
Cevizli Sumaklı Mercimek Köftesi
55 λεπτ.
Avokadolu Enginar
3ωρ. 45 λεπτ.
Arpa Şehriye Pilavı
1ωρ.
Patates Püresi
50 λεπτ.
Patates Püresi
40 λεπτ.
Biberiyeli Fırın Patates
1ωρ. 10 λεπτ.
Haşlanmış Bulgur
25 λεπτ.
Haşlanmış Karabuğday
25 λεπτ.
Sotelenmiş Kuşkonmaz
20 λεπτ.