Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava

Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava

2.7 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 55 λεπτ.
12 porsiyon

Υλικά

  • soğan ikiye bölünmüş
    200 g
  • enginar (çanak), orta boy, ayıklanmış, dörde bölünmüş
    2 adet
  • kuru bakla (ıslatılmamış ağırlığı 400 g), 1 gece önceden ıslatılıp süzdürülmüş
    400 g
  • su
    435 g
  • tuz
    2 tk
  • şeker
    2 tk
  • zeytinyağı yağlamak için ekstra zeytinyağı
    85 g
  • limonun suyu
    ½
  • portakalın suyu
    ½
  • rakı
    75 g
  • adaçayı yaprağı, taze süslemek için ekstra adaçayı
    4 - 5 adet
  • dereotu yaprağı
  • limon (προαιρετικό πεδίο) dilimlenmiş, süslemek için
  • portakal (προαιρετικό πεδίο) dilimlenmiş, süslemek için

Διατροφή ανά 1 porsiyon

Θερμίδες 206.3 kcal / 863.5 kJ
Πρωτεΐνη 8.5 g
Λιπαρά 7.7 g
Υδατάνθρακες 20.3 g
Φυτικές ίνες 6.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων